Onze expertise

 

Wij maken communicatie dat uit het hart van jouw onderneming komt. Met die kracht creëren we een basis waarmee we aan de slag gaan. Daar waar jij het nodig hebt, online en offline.

Met welk traject kunnen wij je helpen?

BedrijfsDNA Programma

Ons unieke programma van 12 weken waarin we het DNA van jouw bedrijf bepalen en de communicatie dat aansluit op jouw bedrijfsDNA wordt vormgegeven. Dé manier om trouwe klanten te krijgen.

Communicatie in Printwerk

Ontwerpen en realiseren van zakelijk en promotioneel drukwerk als reclamematerialen, fotoproducten, werkkleding en relatiegeschenken. Geheel in lijn met het DNA van jouw onderneming.

Communicatie op het Web

Ontwerpen en realiseren van websites, webshops, online presentaties, e-mail-nieuwsbrieven of -handtekeningen op basis het DNA van jouw onderneming. Websites die zorgen voor de juiste klik met je klant.

Communicatie via Social Media

Ontwerpen en realiseren van heldere en doeltreffende social media strategieën met een duidelijke verwijzing naar het DNA van jouw bedrijf. Maak van een “liker” een ambassadeur voor je bedrijf.

Fotografie uit ons eigen fotolab

Wij geloven dat je veel effectiever en doeltreffender kunt zijn door te communiceren in gevoel en beloftes. Om dat gevoel echt goed over te kunnen brengen verzorgen wij zelf fotografie in onze eigen fotostudio. Geschikt voor het maken van goede portret-, bedrijfs- of productfoto’s. Al ons materiaal is trouwens mobiel, dus ook op locatie kunnen wij het gevoel van jouw DNA vastleggen. Zo zorgen onze ervaren fotografen voor sterke en duidelijke communicatie met een goed gevoel.

Wij houden niet van stockfoto’s, wij weten dat goede communicatie eerlijke communicatie is. Durf te laten zien wie jij bent en je klanten zullen zich met je gaan binden.

Ondernemen met Marketing 6.0

Wij kennen allemaal de grote technologiereuzen uit de Verenigde Staten, torenhoge prijzen voor hun producten en niemand vindt het erg. Hoe dat komt? Marketing 6.0 is het antwoord!

Marketing 6.0 gaat terug naar het oerinstinct van ons bestaan. Het gaat terug naar de manier van denken van de oermens. Deze manier van denken is verloren gegaan door de ontwikkeling van de mens in het algemeen, maar zorgt er nog dag in dag uit voor dat wij leven op de manier zoals wij leven. Ooit een aankoop gedaan met een onderbuikgevoel? Dit onderbuikgevoel is uw oerbrein. En laat dit nu net de plek zijn waar het gevoel zich bevindt. Wij helpen jouw bedrijf om te communiceren met het oerbrein, zo voorkom je negatieve onderbuikgevoelens en verzamel je een netwerk van trouwe klanten.

Ik wil dit graag delen
Verberg de icoontjes